Zenro Leadership Træning


Kunsten at lede sig selv og andre

 

Bring din organisation i balance gennem din egen balance

 

For lidt tid, for mange informationer, for mange konflikter, for lidt tålmodighed, for hurtige beslutninger – og lidt for lidt lederskab? Lyder det bekendt?

 

Du tilegner dig redskaber og teknikker der:

 

- Øger fokusering, koncentration og kreativitet

- Skaber bedre balance mellem arbejde og privatliv

- Giver mere ro og større mentalt overskud

- Sikrer god og effektiv håndtering af stresspåvirkninger

- Effektiv transformation af mentale bobler

- Sikrer en solid meditationspraksis

 

 

Bliv udfordret på din mentale kapacitet…..

Leadership og øget fokus på forandring er afgørende faktorer for  lederens succes og forudsætter en konstant udvikling. Men hvordan udvikler vi vores lederevner, så de går længere og dybere end til bare at være ”know how”? Zentræning øger transformation af mentale bobler og frigør plads til kreativitet og handlekraft……… Realiser dine potentialer!

 

Fra e-go til we-go

Zen Leadership Træning har en lang tradition for at træne og styrke det menneskelige sinds dynamik og fleksibilitet effektivt, så dit potentiale udnyttes fuldt ud i både privatlivet og i samspil med din organisation. Øget mental fleksibilitet og rummelighed giver plads til mod og samskabelse. 

 

 

… med målrettet meditationstræning

Zen Leadership Træning er en effektiv metode til at træne sindet. Gennem meditation lærer du at styrke koncentrationsevnen, så du bedre kan fokusere på de mål, du har sat dig.  Det forbedrer effektiviteten og kreativiteten i dit arbejde – og giver dig en større dybde og spontanitet i dit lederskab.

 

På kurset får du indblik i, hvordan dit sind og din krop reagerer i pressede situationer – og hvordan daglig meditation kan reducere og forebygge stress. Træningsforløbet, der udbydes af Zenro, strækker sig typisk over 4-6 uger med løbende feedback fra underviserne og en effektmåling af dine resultater. 

 

Zen er fokus – at yde fuld opmærksomhed til det, der er vigtigt lige nu. Gennem Zen meditation udvikles evnen til at være fuldt opmærksom på det, der er vigtigst lige nu og når der trænes dagligt lærer deltagerne efterhånden, at tænke det de vil tænke, så de kan gøre det de vil gøre.

 

Meditationen hjælper med at frigøre flere ressourcer og mere energi, så vi bedre kan håndtere alle de udfordringer, som vi har i vores privatliv og arbejdsliv - og dermed får mere balance og energi.Tilmelding: her