Sagt om Claus Beuchert - ZENRO

 

 

På baggrund af en længere periode med hårdt arbejdspres og deraf afledt stress, tog jeg i foråret 2007 kontakt til Claus, og gennemførte nogle måneders intensiv coaching og træning med god støtte fra Claus.

Effekten var særdeles positiv, og hjalp mig med at få styr på såvel tankemylderet som nattesøvnen.

Har i foråret 2014 haft behov for at få min meditations praksis på rette spor igen, og har hen over foråret og sommeren gennemført endnu et 1:1 træningsforløb med Claus.

Claus har endnu engang bevist, at hans coaching kombineret med meditation er den rette ”medicin” for mig. Jeg har igennem tiden forsøgt mig med andre mere traditionelle coaching- og personlig udviklingsforløb. De resultater jeg har opnået med Claus overstiger langt alternativerne – det virker bare!

 

 

Med venlig hilsen 

Tommy Højtoft Pedersen

 

 

"Jeg var kommet lidt for langt ud ad stress-tangenten, og det påvirkede både min nattesøvn og mit generelle arbejdsmæssige velbefindende.

Jeg har tidligere i lignende situationer benyttet mig af coaching og mindfulness, men det virkede ikke for mig denne gang.

 

I løbet af et 5 ugers 1:1 intensivt meditationstræningsforløb hos Claus Beuchert, ZENRO fik jeg en større viden om og forståelse for mine egne reaktioner, og jeg fik lært at meditere.

I dag har jeg en god praksis med 2x15 minutters meditation om dagen. 

Resultatet af den lille daglige tidsmæssige investering er temmelig overbevisende: Jeg sover trygt og godt om natten, og jeg er blevet langt mere stabil i min arbejdsindsats. 

Jeg har kun gode anbefalinger til andre i lignende situation.

 

Ulla Grøn, Learning Manager"

 

 

 

Hej Claus

Deltagelse i ZENRO kurset har givet mig: Ro, balance, energi, overskud - og glæde. 

 

Med venlig hilsen

Karin M Thrane

Socialrådgiver 

 

 


At komme over en hurdle...

 

jeg oplevede kurset komme på det helt rigtige tidspunkt, da jeg var presset i jobbet ud over, hvad jeg egentlig kan klare, kurset gav mig lige den håndsrækning, der skulle til for at komme over en hurdle. Derudover har jeg i nogen tid ledt efter noget, der kunne give mig den ro, det giver at meditere og jeg fandt dette i Zen. Jeg har ganske vist kun været i gang i godt en måned, men det føles rigtigt.

Claus er en dedikeret underviser, der med en god blanding af teori og øvelser, krydret med mange relevante cases, giver kursisten det bedste grundlag for at starte en praksis, der kan holde, også efter kurset er slut. Claus gav os differentierede øvelser med hjem alt i forhold til den enkeltes situation, og dette, sammenholdt med progressions-skemaet, gav kurset en ekstra og mere personlig drejning, det har gjort det til en speciel oplevelse. Jeg kan varmt anbefale kurset og tak til Claus og med-kursisterne, og selvfølgelig også til Tina Bue for at udbyde kurset.

 

Med venlig hilsen

Søren Bro

Afsnitsleder

 

Min erfaring med zenmeditation  

 

Jeg oplever jeg en større mental rumlighed, der betyder at jeg er blevet mere bevidst om indholdet i tanker og følelser. Dette giver mig mere kvalitet omkring beslutninger og handlinger ud fra en position af indre "ro i maven"- frem for udelukkende at være "i hovedet".

  

Alt i alt en spænende og fantastisk enkel måde at arbejde med sig selv på

for at øge (selv)bevidsthed og fokus.

 

Du må meget gerne maile mig hvis du på et tidspunkt udbyder nye

kurser/arrangementer ....

 

Mvh

Thorsten

 

 

Meditation med effekt

 

For 5 år siden gennemførte jeg et intensivt, individuelt zen træningsforløb med Claus Beuchert.

Siden har jeg vedligeholdt min zenpraksis både teoretisk og praktisk med støtte fra Claus.

 

Resultaterne som jeg har opnået, samt den interesse Claus har vakt i mig omkring zen teorien, holder mig fast på at meditere dagligt.

Mit mål var at blive mere fokuseret, få mere energi, blive bedre til at være til stede i nuet og blive bedre til at trække på de kæmpe mængder af data som lagres i underbevidstheden i løbet af livet.

 

Jeg har nået alle målene og mere til. Med Claus som mentor og coach fik jeg truffet de optimale beslutninger både privat og forretningsmæssigt.

Claus har min uforbeholdne respekt og jeg kan kun anbefale andre der vil øge deres performanze og livskvalitet et forløb hos ham.

 

De bedste hilsner

Lars Boisen

Direktør, HD(A)

BOISEN & PARTNERS ApS

 


Tid til skifte

 

Den gang jeg mødte Claus igennem et meditationsforløb havde jeg haft stress på i mit arbejde i en længere styk tid. Jeg kan tydeligt huske at jeg sagde til Claus at jeg slet ikke kunne forstå hvad meditation eller et meditationskursus kunne gøre for mig.

Jeg synes på det tidspunkt at det kun var spild af min dyrebare tid! Efter nogle sessioner med Claus begyndte jeg at forstå, at sådan var det jo slet ikke. Det gik op for mig, at den tid jeg brugte på "puden" (meditationspuden) og med at fokusere på min vejrtrækning, var en investering og det skabte et "rum", et "space", som var helt nyt for mig.

De teknikker Claus lærte mig, som var meget nemme at lære, er noget jeg stadigvæk bærer med mig og bruger. 

 

Kærlig Hilsen

Annika


Hej Claus

 

Du skal vide, at vi er flere, der har haft stort udbytte af din træning i Folia og Tankegang. Ikke at vi nødvendigvis får kørt en helt masse kilometer på puden (enkelte gør faktisk), men vi har tilegnet os nogle værktøjer, som er med til at bidrage til at skabe ro og overblik i en til tider kaotisk hverdag.

 

De bedste jule- og nytårshilsner

 

Michael Gram

 

 

 

Meditation giver frihed

 

I forbindelse med min lederuddannelse på DIEU/Henley blev jeg konfronteret med meditation som et redskab til at opnå overskud i sit liv i en hektisk verden, som stiller krav til mentalt overskud både på arbejde og i fritiden.

Jeg havde ingen forkundskaber eller kendskab i øvrigt til meditation, og mødte emnet med en sund skepsis– man er vel ingeniør….

Claus Beuchert gav en kort introduktion til begrebet med udgangspunkt i Zen meditationens grundelementer nemlig at skabe basis for øget fokusering og koncentration af det mentale beredskab gennem udøvelse af meditationspraksis. I sidste ende vil denne frigørelse af mentale ressourcer være medvirkende til at jeg vil kunne blive mere kreativ i min indgang til at løse hverdagens problemstillinger. 

Jeg kan kun sige at det virker!

Uden at lyde frelst eller overmandet af indiske guruer er dette noget af det bedste jeg har oplevet af personlig udvikling i mange år. Det er nemt at lære – man skal en til to gange om dagen sidde ned på en pude og tælle til ti så mange gange man nu kan nå i 20 minutter – når disciplinen så indfinder sig efter 25-30 dage (vanens magt er stor), så mærker man også de virkelige effekter af kilometerne på puden.

Jeg har personligt mærket større overskud til at klare konflikter, give børnene sparring i stedet for skæld ud samt øget evnen til at se nye muligheder i det hele taget.

Jeg kan derfor kun give Zenmeditationen mine varmeste anbefalinger – det er vanedannende, gør næsten ikke ondt og har ingen bivirkninger – så hold jer endelig ikke tilbage med at kontakte Claus Beuchert for et introduktionskursus for din afdeling eller et personligt træningsforløb.

 

Mange hilsner

Jesper Gemmer

Sektionsdirektør

MTHøjgaard a/s