BÆREDYGTIG LEDELSE

- Ledelse af Fremtiden

 

Metoder

 

 

Temaer i forløbet:

 


Forløbet BÆREDYGTIG LEDELSE - Ledelse af fremtiden gir inspiration til at se ledelse i et nyt og bæredygtigt perspektiv, hvor vi ikke bare slider og forbruger ledere og medarbejdere, men hvor de i højere grad udvikles og vedligeholdes. Gennem forløbet vil du blive trænet i teknikker, så du med det samme vil kunne øge dit mentale beredskab og få mere overskud som sikre, at du præsterer bedre i hverdagen og er bedst, når det virkelig gælder.

 

To sider af samme sag.

Fysisk og mental træning kan ikke skilles fra hinanden - de hænger sammen. Du skal regne med både at bruge energi og tid på meditation, motion og kost gennem forløbet.

 

Værktøjer til dit arbejde og privat.

De redskaber, du tilegner dig, kan anvendes både i dit job og i dit privatliv. Efter endt træning har du en helt ny platform at handle og agerer ud fra. Du møder nye styrker i dig selv og et øget beredskab til at klare udfordringer og løfte i din nærhed.

 

Fokus er funktionel træning af styrke, balance, mental stabilitet og kondition, men også afslapning og hvile, som understøtter det hele menneske.

 

 

kontakt os